Female Genital Mutilation (FGM) FORUM
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
kahjfksbuwe

Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 adidas superstar 80s primeknit tager den klassiske Superstar 80s og stripper den ned og efterlader den kun med det nøgne essentielle. Med det "Decon" -udseende, der for nylig er blevet set på Air Jordan 2, kommer denne iteration af adidas Superstar 80'erne ud fra et endelt læder på den øvre til en ren æstetik. Tilføjelse til sneakers rene look er laser ætsning på skalletåen og de tre striber branding på sidepaneler. De to farver omfatter Running White og Core Black, hvor begge er færdige med off-white gummisål og brune detaljer på tungen branding og hælfanen.


adidas superstar 80s grøn har besluttet, at Superstar 80s er det perfekte par at pare ned med denne flotte nye stil. Adidas Superstar 80s Decon får en fuld læder bygget i to farvelægninger med laser-ætset detaljer. De kommer enten i sort eller hvid, og den ensomme kontrasterende tone er den tan, der er tilbage fra laseren, der brænder bort læderelementerne. Selv skalen er lavet i læder, som overgiver den typiske gummitå, som vi er vant til.


adidas superstar 80s metal toe Decon-iteration af den klassiske skaletå består af et et stykke læder på den øvre til en ren æstetik. Tilføjelse til sneakers rene look er laser ætsning på skalletåen og de tre striber branding på sidepaneler. Dette par leveres i Vintage White med grå detaljer på tungen / hælen og en lyserød / orange gummisåle.


adidas superstar 80s grå ikoniske Superstar-model er blevet forvandlet igen, denne gang afslører en helt ny Deconstrueret iteration. Koblet adidas Superstar 80s Decon, skoen er konstrueret med en endelet læderoverflade med laser-ætsning på skalletåen og Three Stripes branding på siden. Gennemførelsen af udseendet på begge udgivelser er en Vintage White-sole og Brown-tip på mærket med hæl og tunge.


http://www.runarundk.com/
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!

Home      

    About us      
        History
        Objectives
        Trustees

    Our Mission

    Education and
        Training

    Youth
        Programme

    Current
        Projects

    Video 
        Publications

    Call to action!

    Events

    Support us

    Contact
       information      

    Resources

    Sitemap
N E S T A C
New Step for African Community